jankohtaista:

Ti 12.12. klo 18 Puurojuhla
Ravintola Mylly
Myllyhaantie 6, Pirkkala

Ensi keväällä ohjelmassa jatkuu mm. tänä keväänä aloitettu lavatanssikurssi sekä nuorille että varttuneille tanssilii-kunnasta kiinnostuneille.

Vuoden viimeinen vauva sai karjalaiset rotinat!

Sivut päivitetty 6.10.2017

Vuoden viimeinen vauva sai karjalaiset rotinat!

Karjala-seuran naiset muistivat taas Pirkkalan vuoden viimeistä vauvaa, joka syntyi 28.12.2016.

Suloisen pikku prinsessan nimeksi tulee Ella. Sionkylässä asuvaan Purhosen perheeseen kuuluvat myös äiti Elina, isä Ville, kaksivuotias isoveli Elias sekä 5-vuotias labradorin noutaja. Ellan isällä on selvittelyn alla olevia sukujuuria Karjalassa.
Kauniin vauvanpeitteen valmistivat Liisa Puukka, Marja-Liisa Peltola ja Sirkka Toriseva.

Karjalassa vanhan rotinaperinteen mukaan vastasyntyneen kotiin vietiin ruokaa ja lahjoja helpottamaan äidin arkea vauvan syntymän jälkeen. Tätä perinnettä saa vapaasti kopioida, sillä konkreettinen tuki monelle vauvan juuri saaneelle perheelle on varmaan paikallaan vielä nykyäänkin.