ankohtaista:

Ti 20.2 klo 18 Silmu
Tarinailta yhteislauluja laulellen; laulattajina Sirpa Olkinuora ja Keijo Papinsaari

Ensi keväällä ohjelmassa jatkuu mm. keväällä 2017 aloitettu lavatanssikurssi sekä nuorille että varttuneille tanssilii-kunnasta kiinnostuneille.

Sivut päivitetty 6.10.2017

Vuoden viimeinen vauva sai karjalaiset rotinat!

Karjala-seuran naiset muistivat taas Pirkkalan vuoden viimeistä vauvaa, joka syntyi 28.12.2016.

Suloisen pikku prinsessan nimeksi tulee Ella. Sionkylässä asuvaan Purhosen perheeseen kuuluvat myös äiti Elina, isä Ville, kaksivuotias isoveli Elias sekä 5-vuotias labradorin noutaja. Ellan isällä on selvittelyn alla olevia sukujuuria Karjalassa.
Kauniin vauvanpeitteen valmistivat Liisa Puukka, Marja-Liisa Peltola ja Sirkka Toriseva.

Karjalassa vanhan rotinaperinteen mukaan vastasyntyneen kotiin vietiin ruokaa ja lahjoja helpottamaan äidin arkea vauvan syntymän jälkeen. Tätä perinnettä saa vapaasti kopioida, sillä konkreettinen tuki monelle vauvan juuri saaneelle perheelle on varmaan paikallaan vielä nykyäänkin.