Ti 29.5 klo 18.00 Kyykän peluu Kyöstin kentällä.  Peli sopii myös vasta-alkajille. (Ikä n. 8v>100v)

Pe 2.11 Teatteriretki Tampereelle. Lisätietoja tapahtumakalenterissa.

Jos olet kiinnostunut lavatanssien opettelusta niin kerro kiinnos-tuksestasi meille. Järjestämme kurssin, jos kiinnostusta on. Kurssi sekä nuorille että vart-tuneille tanssiliikunnasta kiinnostuneille. Laita viestiä: pirkkalankarjalaseura@gmail.com.

Sivut päivitetty19.4.2018

Liittymislomake

Voit liittyä Pirkkalan Karjala-seuran jäseneksi täyttämällä alla olevan  liittymislomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun tilillemme FI 73 5730 7350 5129 51.