To 4.10 klo 17.30 Pappilan väentuvassa  koko perheen syys-tapahtuma.

Pe 2.11 Teatteriretki Tampereelle. Lisätietoja tapahtumakalenterissa.

Sivut päivitetty18.8.2018

Tule mukaan karjalaiseen seuratoimintaan!

Voit liittyä Pirkkalan Karjala-seuran jäseneksi lähettämällä yhteystietosi sähköpostiimme pirkkalankarjalaseura@gmail.com    ja maksamalla jäsenmaksun tilillemme Aito Säästöpankki Oy FI82 4503 0010 4778 61.

Voit liittyä seuraamme vanhaan tapaan myös tarinailloissamme tai ottamalla yhteyttä jäsenasioitamme hoitavaan Tuulaan 050 464 3454.

Pirkkalan Karjala-seuran jäsenmaksu 2018 on 15 €. Seuran tilinumero on uusi: Aito Säästöpankki Oy FI82 4503 0010 4778 61.

Jos haluat tukea valtakunnallista Karjala-toimintaa, voit halutessasi samalla maksaa vapaaehtoisen Karjalan Liiton jäsenmaksun, joka ensi vuonna on 20 €. Tällä maksulla saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Karjalan Kunnaat -jäsenlehden ja Karjala-kortin, jolla saat alennuksia Liiton järjestämistä tilaisuuksista ja myyntituotteista.

Liittymislomake

Rekisteriseloste