Ti 24.10. klo 18 Syys-kokous / Nuorten puheenvuoro.
Kirjasto

To 16.11. klo 13.30 Pirkankoivun laulajaiset.

Ti 21.11. klo 18 Evakko- ja veteraani-ilta.
Keskustelutilaisuuden alustajina veteraaneja. Kirjasto

Su 26.11. Pirkkalan joulunavaus
Vapaa-aikakeskus

Ti 12.12. klo 18 Puurojuhla
Ravintola Mylly
Myllyhaantie 6, Pirkkala

Ensi keväällä ohjelmassa jatkuu mm. tänä keväänä aloitettu lavatanssikurssi sekä nuorille että varttuneille tanssilii-kunnasta kiinnostuneille.

Vuoden viimeinen vauva sai karjalaiset rotinat!

Sivut päivitetty 6.10.2017

Tule mukaan karjalaiseen seuratoimintaan!

Voit liittyä Pirkkalan Karjala-seuran jäseneksi täyttämällä tästä löytyvän liittymislomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun tilillemme FI 73 5730 7350 5129 51.

Voit liittyä seuraamme vanhaan tapaan myös tarinailloissamme tai ottamalla yhteyttä jäsenasioitamme hoitaviin Arjaan 040 580 5933 tai Tuulaan 050 464 3454.

Pirkkalan Karjala-seuran jäsenmaksu juhlavuodelle 2017 on 15 €. Se sisältää myös Karjalaseurojen Tampereen piirin jäsenmaksuosuuden.

Jäsenmaksunsa eräpäivään 31.1.2017 mennessä maksaneiden kesken arvomme yllätyspalkinnon!

Halutessasi voit samalla maksaa myös Karjalan Liiton jäsenmaksun, joka vuonna 2017 on myös 15 €. Karjalan Liiton jäsenenä saat Karjalan Kunnaat jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa ja ns. Karjala-kortin, joka oikeuttaa sinut saamaan erilaisia alennuksia liiton järjestämiin koulutustilaisuuksiin tai tapahtumiin sekä alennuksia KL:n yhteistyökumppaneilta.

Rekisteriseloste